Мъжът разделя къщата на две с ленти, за да живее в собствена половина

В следващия епизод на "Съдби на кръстопът" ще видим историята на едно семейство от София, чийто живот се превръща в ад след изневяра на съпругата. Жената решава да е честна и признава грешката си, което слага началото на жестока семейна война.
 
Яростта на измамения съпруг стига толкова далеч, че той разделя къщата на две с ленти, за да живее в собствена половина. Той дори въвежда график за ползването на банята, а холът се оказва буквално преграден по средата. В "неговата" част от къщата започват да се вихрят денонощни бурни купони, придружени с много алкохол и разврат. Съпругата е шокирана и без да иска е въвлечена в грозния цирк.
 
Състезанието кой ще нарани другия повече се отразява най-зле на двете им деца, които не могат да издържат на военното положение у дома. Последствията са непредвидими. Какъв е изходът от драмата и има ли изобщо такъв, ще разберем този петък, на 29-и ноември от 21.00ч. по Нова ТВ.
 
Междувременно все повече дискусии предизвикват темите от документалното риалити.
 
Продуцентът на предаването Краси Ванков коментира големия зрителски интерес: "Историите в предаването са по действителни случаи. Някои от тях са много тъжни. Снимаме ги със свито сърце, защото някои от героите будят истинско съчувствие с тежката си участ. Но от друга страна много се радвам, че се заехме с този проект, защото той дава теми за размисъл на всеки от нас - чисто лично и в обществен план. Сигурен съм, че има доста хора, които са се сблъскали с подобни проблеми като героите от "Съдби на кръстопът" или пък изпитват вътрешни страхове, имат опасения, че това би могло да се случи и на тях. Затова е хубаво да мислим, докато е време, преди да е станало твърде късно. Има много начини, по които могат да се предотвратят или да се превъзмогнат подобни драматични ситуации. Има смисъл да се говори за тези проблеми и това си личи по реакцията на зрителите и по гледаемостта на предаването. На официалната страница във Фейсбук получаваме изключително голям брой коментари, въпроси, предложения за нови истории. Това означава, че "Съдби на кръстопът" е полезно за хората предаване".