Симеоновград две години след тежката катастрофа, отнела живота на шестима младежи, само в ДИКOFF

В събота в ДИКOFF ще видите Мариан Кюрпанов, Борис Дали, Валери Симеонов, Боян Саръев, Христо Стоичков, истории от границата с Турция, разказани от Миролюба Бенатова, Симеоновград две години след тежката катастрофа, отнела живота на шестима младежи, и порция от Стажанта.


Що е то модел за подражание? Красавецът Мариан Кюрпанов пред Сашо Диков встрани от клюките и клеветите. Как спи нощем, когато го сънуват толкова много жени?


Стажанта броди ли, броди... Ежеседмичната парламентарна разходка и този път е пълна с интересни срещи, неочаквани въпроси и забележителни коментари. Животът на депутатите в Народното събрание като сериал.


Народни любимци. Сашо Диков гостува на Борис Дали в Бобовдол. Къде го заведе доброто момче на поп-фолка и какво му довери? Разговори за политика и поп-фолк – две в едно.


Де е България? Лидерът на НФСБ Валери Симеонов за бежанците, гражданските патрули и новоизлюпените националисти. Политика за хората или евтин популизъм за лумпени? От любов към Отечеството.


Миролюба Бенатова представя: истории от пограничната застава. Накрая на България и в началото на истинските отношения между хората. Държавната граница като метафора на живеенето. Ако, разбира се, е възможно, то да бъде облечено в метафори.


Трагичната катастрофа в Симеоновград, която отне живота на Яница, Мелин, Гошо, Трифон, Красимир и Евгени, вече не е на дневен ред. Но как се преживява фактът, че присъдата за шест отнети живота е 12 години? Близките на загиналите деца в разтърсващо видео в ДИКOFF.


Христо Стоичков е един и той е в ДИКOFF. Нови скандали със стари имена. Българската футболна легенда в ексклузивен разговор със Сашо Диков. Едно неподражаемо интервю.