Темите в „Часът на Милен Цветков” в сряда от 16.20 ч.

Поредният скандал с лидера на партия „Атака” Волен Сидеров намира отглас в предаването „Часът на Милен Цветков” днес. След като сутринта се проведоха два протеста – в подкрепа и срещу Волен Сидеров, Милен ще продължи дискусията „За и против „Атака” с гости в студиото.

Другата актуална тема в предаването ще бъде поредния случай на насилие над животни. Обществото е ужасено, след като в интернет се появи клип, в който мъж кара домашния си питбул да убие бездомно куче. Милен Цветков ще обсъди случая със Стела Райчева от организацията „Animal rescue”, Аксиния Боснева от Национална координационна мрежа „Справедливост за животните”, зоопсихолога и собственик на школа за кучета Александър Георгиев и Мила Будинова – студентка, нахапана от кучета през 2012 година.

Защо свещениците от църквата „Иван Рилски” в Перник продадоха на търг кръста на Йордановден, вместо да го хвърлят във водата? Ще видите видео от събитието, а свещеникът на храма - отец Борис, ще се включи в ефир по телефона, за да обясни какво е причината за този търг. В студиото гост по темата ще бъде главният редактор на сайта „ЗаПерник” Петър Тишкин.

Всичко това и още в „Часът на Милен Цветков”  от 16.20 ч. по Нова ТВ.