Заедно с BACB Plus пестим време и енергия чрез онлайн банкиране

BACB Plus е първата виртуална банка в България, която позволява интернет банкиране, създавайки нова среда на управление на финансите. Концепцията за виртуалната банка не е нещо ново в Европа и по света, но за България е един нов модел на банкиране. В основата на проекта стои достъпността чрез различни дистанционни канали. Така от персоналния си компютър вкъщи, от офиса или от личния си телефон ще може да използвате всички гама банкови услуги. В банката на бъдещето всичко се случва единствено и само с мобилен достъп.

 

BACB Plus позволява на клиента сам да решава кога, откъде и как да управлява финансите си. По този начин откриването на разплащателна сметка е възможно, без да се посещава банков офис. Всеки може да стане клиент на виртуалната банка чрез неприсъствена регистрация, като дебитните карти се заявяват онлайн и се получават по куриер, а ПИН кодът – с SMS. По същия начин стои въпросът с кандидатстването и отпускането на кредити. След като е станал клиент на виртуалната банка, всеки може да кандидатства и при одобрение - да получи потребителски кредит онлайн.

 

Сигурността за потребителя също е застъпена на високо ниво  чрез средствата за идентификация и авторизация в системата (КЕП и еднократна парола), използването на съвременни стандарти технологии и модерна антифишинг система.

 

Повече подробности във видеото.

 

*Платена публикация