Заради ремонт на Докторска градина променят маршрута на линии 9, 280 и 306

От 7.00 ч на 22 март до 00.00 ч. на 23 март се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Оборище" между ул. "Сан Стефано" и ул ."Кракра". От 7.00 ч. на 29 март до 00.00 ч. на 30 март се забранява влизането на автомобили в двете посоки по ул. "Шипка" между ул. "Кракра" и ул. "Сан Стефано", съобщават от Столична община

 

От 4.30 ч. на 29 март до 4.30 ч. на 31 март се променя автобусен маршрут №9 както следва: от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" направо по ул. "Ген Гурко", обратен завой на моста по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута двупосочно. 

 

Променя се и маршрутът на автобусите, обслужващи линия 280 както следва: от бул. "Цариградско шосе", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по бул. "Цар Освободител", бул. "Цариградско шосе" и по маршрута двупосочно.

 

Автобуси с номера 306 ще се движат от бул."Цариградско шосе", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по ул. "Ген Гурко", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по бул. "Цар Освободител", бул. "Цариградско шосе" и по маршрута си двупосочно. 

 

Автобусите от линии 9, 280 и 306 ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък от маршрута. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с изпълнение на ремонтните дейности на градина "Докторски паметник".