Сериозните обаче се броят на пръстите на едната ръка

Масови нарушения са засечени при производството на хляб. При една четвърт от обектите в страната има различни несъответствия. 

 

Всеки ден българинът изяжда средно по половин хляб. Така се нареждаме на четвърто място в Европа по консумация на пшеничен хляб, след италианците, французите и гърците. Ето защо е важно да не се прави никакъв компромис с качеството на този продукт. 

 

Зрителите на Нова телевизия обаче често изпращат писма, в които разказват противното. 

 

Нарушения при 25% от производителите звучи доста стряскащо. Специалистите обаче казват да не се плашим, защото са проверени 813 обекта, а сериозните нарушения се броят на пръстите на едната ръка.

 

Повече по темата гледайте във видеото!