Бабата е в по-тежко състояние, а детето е с леки наранявания

Отново кола блъсна дете на пътя. За щастие 4-годишното момченце е добре, има само рани на краката и вече е изписано от "Пирогов”. При инцидента е пострадала и бабата на детето. Тя е с мозъчно сътресение и ще остане в болницата и през нощта

 

Кварталната магистрала - това е неофициалното име на улицата, на която е станал инцидентът в столичния квартал "Левски". Хората казват, че катастрофите на нея са всекидневие. 

 

Възрастната жена се прибирала от покупки, опитала се да пресече на място, където няма пешеходна пътека. В това време автомобилът на 18-годишния Георги се задава и не успява да избегне удара.

 

Детето вече е изписано от ”Пирогов”Момчето твърди, че е карал с около 40 километра в час, жената и детето изскочили пред него и не можал да реагира. На въпроса дали се чувства виновен, Георги не можа да отговори.

 

Този път инцидентът се разминава без жертви, но не задълго, смята автомонтьорът Румен, който работи на крачка от днешното произшествие. Според него е въпрос на време да стане по-тежък инцидент.Така преди време кола се врязва в магазин. 

 

Местните настояват поне за пешеходна пътека, светофар или за легнал полицай преди да е станало късно.