Народните представители на ББЦ няма да подкрепят актуализацията на бюджета

Още един депутат от 42-рото Народно събрание се обвърза с „България без цензура”. Депутатът от „Атака” Димитър Аврамов внесе в деловодството на парламента заявление за напускане на партията преди днешното извънредно заседание на законодателния орган.

Още по темата

 

Новината за политическия трансфер бе съобщена заедно от Аврамов и лидера на ББЦ Николай Бареков. В присъствието на медиите депутатът получи новата си партийна книжка.

 

Не съм предател. Мен ме предадоха хора, които не могат да различат българската национална кауза от шумоленето на банкнотите”, заяви вече независимият депутат, цитиран от БГНЕС. Той добави, че близо девет години е работил за каузата на „Атака”, но по думите му партията вече се е оказала в състояние, което не й позволява да защитава българските национални интереси. А "България без цензура" била единствената партия, която има сили да се противопостави на Движението за права и свободи и на новата "уродлива" коалиция на ДПС и ГЕРБ.

 

Стана ясно, че Аврамов ще бъде издигнат за кандидат-депутат в Разград, където ще може да влезе в пряка битка с ДПС.

 

Преди да съобщи за присъединяването на Димитър Аврамов, Николай Бареков обяви, че неговите депутати ще гласуват против актуализацията на бюджета, която определи като „грабеж на българския народ от страна на Бойко Борисов и Ахмед Доган”.