Води се разследване за причините и обстоятелствата, довели до смъртта му

Още по темата

Първото официално становище на патолог за смъртта на комикa Робин Уилямс вече е факт. 

 

От него става ясно, че сигналът е получен към 11:55 часа сутринта на телефон 911. В сигнала се посочва, че мъж е открит в безсъзнание и бездиханен в дома си в Тибурон, Калифорния. Администрацията на шерифа, както и пожарната и медицински екипи, отиват на мястото на инцидента в 12:00 часа на обяд. Мъжът е обявен за мъртъв в 12:02 часа и е идентифициран като Робин МакЛаурин Уилямс на 63 години, става ясно от документа, публикуван на сайта vulture.com.

 

В момента се води разследване за причините и обстоятелствата, довели до смъртта, както и за начина, по който тя е настъпила. Предварителна информация сочи, че Уилямс последно е видян жив в дома си, където живее заедно със съпругата си, към 22:00 часа на 10 август. Той е открит малко преди подаването на сигнала на 911. 

 

Към момента офисът на шерифа подозира, че смъртта е настъпила след самоубийство, при задушаване, но преди окончателно да приключи разследването, тази версия не може да се смята за официална. Лабораторни изследвания, включително токсикологични, са насрочени за 12 август”, става ясно от становището.