Изненадите продължават в третия лайв на VIP Brother Образцов дом в сряда от 20.00 ч. по Нова

За първи път в историята на VIP Brother шоуто показа своите постоянни коментатори на сезона, като вече е ясен и четвъртият член на „Домсъвета”. Водещата на времето по Нова Никол Станкулова се присъединява към другите коментатори - продуцента Магърдич Халваджиян, водещата Венета Райкова и бизнесмена Александър Найденов. 

Във втория лайв членовете на „Домсъвета” коментираха първия епизод на VIP Brother Образцов дом и поведението на 15-те Съквартирантите в Къщата. Също така зрителите видяха каква е била първата им нощ и какви са първите им впечатления.

Тази година VIP Brother изненада зрителите и участниците с два лагера – лукс и разкош в Резиденцията и глад, мизерия и строга дисциплина в Трудово-възпитателното общежитие. Обитателите на Трудово-възпитателното общежитие Албена Вулева, Елена Кучкова, Ели Гигова, Жени Калканджиева и съпругът ѝ Стефан Манов, Ива Екимова и Камелия Воче разбраха кой ги е изпратил там, а Big Brother ще им даде и възможност за реванш. Обитателите на соц чистилището получиха правото да изпратят свой представител в Резиденцията, който да убеди Политбюро в тяхната благонадежност. След кратко заседание живеещите в Трудово-възпитателното общежитие решиха, че  Ели Гигова и Ели Кучкова трябва да са се преместят в социалистическия лукс.

Какво ще се случи с тях там? Кои ще са новите Съквартиранти, които ще влязат във VIP Къщата? Изненадите продължават в третия лайв на VIP Brother Образцов дом в сряда от 20.00 ч. по Нова.