Какво предстои в любовния триъгълник -не пропускайте VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова

По-малко от седмица след влизането на Съквартирантите в Къщата зрителите на Нова вече са свидетели на разплитането на едни от най-пазените тайни и скандали от живота на звездите в България. В епизода в петък VIP Brother осъществи дългоочакваната среща между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева. Жената, която се намеси в семейството на шестата по красота в света, изглеждаше видимо притеснена преди влизането в Резиденцията.

Сблъсъкът се състоя още в двора, където се намираха повечето от Съквартирантите. Тачо скочи да посрещне Зорница с целувки по бузите, а секунди по-късно Жени Калканджиева поздрави Линдарева, като я прегърна и също я целуна по бузите. Зорница се опита да се извини на съпругата, в чийто живот се е намесила, но Жени хладно я отряза.

Кулминацията на емоциите в любовния триъгълник се случи в първото за сезона предаване „Голямата уста“ в петък по Нова, когато Венета Райкова се включи на живо в Изповедалнята, за да разбере как се чувства Жени. Тя демонстрира невероятна сила, като защити Зорница пред цяла България. Жени заяви, че се чувства неудобно и неловко, защото новите гости не са получили подобаващо посрещане. Тя добави също, че изпитва съжаление, защото останалите Съквартиранти не се държат със Зорница както трябва и са настроени срещу нея.

Венета Райкова заподозря лицемерие в тези думи и се опита да притисне Калканджиева с въпросите си. Жени отговори, че не може да обвинява друг човек за отношенията си с Тачо, защото семейство се разваля отвътре, а не отвън. Отговорност пред нея има само съпругът й. Като доказателство за това, че не търси отмъщение или публично унижение на Зорница, Жени заяви, че двете са приятелки в социалните мрежи.

Топката е прехвърлена в полето на Тачо и благодарение на VIP Brother той има шанс да затвори страницата на изневярата или на семейството си. Какво предстои - гледайте във VIP Brother „Образцов дом“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова.