Не пропускайте Национална лотария - всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Новият сезон на най-щедрата телевизонна игра в България вече е факт, като раздадените печалби в първото предаване са в размер на 178 000 лева. Водещият Захари Бахаров и неговата екранна половинка Рая Пакова приветстваха зрителите и късметлиите в студиото.

Първият късметлия е Стоян Бъчваров от село Волуяк, който си тръгна с нов автомобил от играта „На крачка от късмета”. Последният му ход бе монета номер 11, която го изпрати зад волана на френското бижу. „Майка ми ме посъветва да отворя монета номер 11, това е рождената ми дата“, обясни 28-годишният Стоян. В момента той е безработен, но се надява да си намери работа, която да отива на новия автомобил.

Георги Костадинов от Несебър си тръгна с 19 500 лева от играта „Сейфове“. Ден след участието му в Национална лотария го очаква сватба. Късметлията бе подкрепен от своята годеница, която избра печелившите сейфове. Бъдещото семейство ще използва сумата за първоначална вноска за новия си апартамент.

На сцената на Национална лотария гордо застана Ангелина Павлова, която взе чека си лично от Захари Бахаров на стойност 100 000 лева. Ангелина работи в хранителен магазин и никога не си е представяла такава печалба. „Един хубав ден излязох да си купя кафе, реших да си взема и билет „Лото+“. Под числото 17 открих 100 000 лева“, развълнувано разказва тя. Със сумата Ангелина ще купи нов апартамент, ще се отдаде на заслужена почивка и ще оправи свой дентален проблем.

Сред късметлиите е и Альоша Дунавски от Ихтиман, който си тръгна с 30 000 лева от играта „Мега Джакпот”.

Не пропускайте Национална лотария - всяка събота от 19.30 ч. по Нова.