Зрителите ще гледат премиерните сезони на „Черни операции”, „Полярни пилоти” и „Търсачи на съкровища”

Любими емблематични заглавия ще могат да проследят зрителите на Viasat Explore през октомври. С премиерни сезони в ефира се завръщат „Черни операции”, „Полярни пилоти” и „Търсачи на съкровища”.  

 

След изключително успешния първи сезон „Черни операции” отново тръгва по Viasat Explore на 11 октомври, в 00:00 ч. Вторият сезон е с още по-скандални разкрития в осем серии. Всеки един епизод разказва невероятните истории на световните елитни специални сили. Сюжетът се пресъздава чрез възстановки, преплетени с архивни кадри на специалните сили в акция и интервюта с взелите участие в реални мисии.

 

Всяка събота от 11 октомври до 29 ноември „Черни операции” ще разкрие вътрешна информация за някои от най-драматичните събития в новата история. Високо подготвените екипи ще залавят пред очите им най-издирваните мъже в света, ще елиминират терористи и ще защитават живота на невинните хора.

 

На истински тест за мъжествеността ще станат свидетели зрителите на Viasat Explore в петия премиерен сезон на любимата поредица „Полярни пилоти” на 13 октомври, от 17:00 ч. Тя започва с криза и суматоха в екипажа на „Бъфало” и ще поддържа напрежението във всички епизоди. Огромни предизвикателства, сериозни непредвидени инциденти и множество заплахи грозят самолетите и техните пилоти, а климатичните условия допълнително усложняват ситуациите. 

 

„Търсачи на съкровища” ще бъдем на 23 октомври, в 22:00 ч. в едноименната поредица. Във втория премиерен сезон ще проследим какви са мотивите зад желанието на няколко различни персонажи да извлекат максимума от добивния сезон. Всеки търсач на скъпоценни камъни има своя собствена история, която го е довела в планината, но всички те имат една и съща мечта – да направят откритието на живота син и да натрупат състояние.

 

На пълна дисекция на нашите домове ще станем свидетели от 6 октомври, 20:45 ч., в премиерната поредица „Деконструкция”. Може ли съдомиялната машина да експлодира, издръжлив ли е на удар с топка за боулинг гранитният плот и други интересни тестове ще покаже на зрителите на Viasat Explore водещият на поредицата Мат Блашоу. Във всеки епизод вниманието се насочва към различно място в дома, където се провеждат тестове, а резултатите от тях са направо поразителни.

 

В същия ден, в 22:50 ч. Джеймс Мей ще ни въвлече в неговата мисия за спасяване на съвременните мъже от самите тях. „Лаборатория за мъже” ще помогне на силния пол да научи отново някои жизненоважни умения, които някога са били ценени от техните предци, но днес има опасност да бъдат изгубени.