Не пропускайте елиминациите в Къщата на VIP Brother в момента по Нова

Часове преди още един Съквартирант да напусне VIP Brother, настроението в Къщата привидно е спокойно. Четирима са номинирани - Кали, Мартин Мартинов, Йорданка Христова и Зорница Линдарева. 

Кали от самото начало зае позицията на майка, вероятно свикнала с тази роля от отглеждането на трите си деца. Тя дава съвети, задава неудобни въпроси, критикува и следи за дисциплината. Именно тази черта, която според нея е положителна, накара повечето Съквартиранти да я номинират. Най-тежкият момент за фолк певицата беше, когато бе обявена за най-лицемерен Съквартирант и с най-лоша хигиена.

Йорданка Христова е сред най-големите авторитети и е наричана другата „майка” в Къщата. Тя получи номинация служебно, след като отборът, на който беше капитан, загуби в номинационната игра. Повечето Съквартиранти признават, че имат огромен респект към нея и обичат да са в нейната компания. Евгени Минчев, Албена Вулева, Зорница Линдарева и Камелия Воче са сред тези, които си позволяват да коментират естрадната певица с негативен тон. 

Зорница Линдарева е човекът, който още с визитката си предизвика негативни емоции. Първата й седмица в Резиденцията мина под знака на безсънието. Зори не проявява толерантност към никого и още след първата вечер, в която тя не ги остави да спят, Съквартирантите се настроиха отрицателно към нея. Евгения Калканджиева единствена й подаде ръка, но след случката с шамара, заради който Тачо напусна, Зорница загуби и нейната подкрепа. Тя беше номинирана от най-много Съквартиранти. 

Мартин Мартинов влезе в Къщата със заявка за красавец и плейбой. Първият, впечатлен от външния му вид, беше Евгени Минчев. Двамата често разговаряха и Евгени го обсипваше с комплименти. След влизането на Елена Кучкова, Мартин пренасочи вниманието си към нея и това не се хареса на Лорда. Мартин започна да получава непрестанни забележки за начина си на говорене, хранене и стойка, което го накара да се затвори в себе си. 

Кой ще напусне Къщата според зрителския вот предстои да видим във VIP Brother тази вечер по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.