Малко преди 16 часа те отново застанаха един до друг, за да се мерят

 

31 часа остават до сблъсъка на титаните. Кубрат Пулев и Владимир Кличко излизат на ринга в спор за световната титла по бокс в тежката категория.

 

Малко преди 16 часа те отново застанаха един до друг - върху кантара, за задължителното измерване преди мача. Резултатите са следните:

 

Кобрата – 112 кг, висок е 194 см

Кличко – 111 кг 500 гр, 198 см

 

На това събитие бяха разпределени и ръкавиците – доста ключов въпрос, тъй като Кобрат първо беше получил такива, които не беше виждал. Стана ясно обаче, че вече няма проблем.

 

 

 

За да подкрепи брат си на това важно публично събитие се появи и киевският кмет Витали Кличко.


А Кубрат получи подкрепа не само от брат си Тервел, но и от многото българи, дошли в търговския център, за да го видят на живо.


Сред тях бяха и семейство Кюсна – тя е българка, а той – германец. Но и тримата с детето са облечени с герба и надписа – „България”.


Семейство Кюсна няма да могат да отидат на мача, защото са закъснели с купуването на билети. Но духом и пред телевизорите ще бъдат с Кубрат.


Богомил Грозев от Хамбург следи всичко, което се случва с Кубрат Пулев, преди големия двубой. А ексклузивни кадри и снимки от подготовката и от двубоя утре през целия ден може да видите само на Fаcebook страницата на Новините, както и на novanews.bg

 

Очакваме Вашите коментари за мача във Фейсбук страницата на Новините на Нова. 

 

Не пропускайте мача на живо по Нова! Студиото започва в събота от 23.00 часа с водещ Емил Здравков.