Така първите сигурни полуфиналисти са Катето Евро, Христо и Китаеца

 

Емил Каменов, Петя Буюклиева, Тодор Славков, Пламена и Калина ще се борят за зрителските симпатии след номинациите очи в очи тази вечер в Big Brother All Stars.

 

Тяхната съдба ще бъде решена в понеделник от зрителите на Нова телевизия. Така първите сигурни полуфиналисти са Катето Евро, Христо и Китаеца. 

 

Номинационната игра постави на изпитание издръжливостта и спортния дух на капитаните Емил и Христо, но ненадейно Емо се отказа. По-късно Биг Брадър го изправи в пряк двубой с Христо, а Трифонов излезе като победител от него.

 

Междувременно първите наченки за разделение на лагери в Къщата са факт. След скандалното поведение на Тодор от предишната вечер, Катето образува лагер около себе си, който включва Калина, Емо и Пламена. 

 

Христо твърдо застана зад Тодор и дори сподели пред останалите, че неговото поведение е много по-приемливо от това на Емил към Пламена. За формирането на лагерите допринесе и решението на Биг Брадър да отключи ВИП спалнята. Катето и Калина я заеха, без да го съгласуват с останалите, а това докара Петя до истерия.

 

Какво си казаха съквартирантите очи в очи и свалиха ли си маските - разберете във видеото.