Репортаж за красивата млада учителка в София е най-гледаното видео на NovaNews.bg

 

Диети, избори, съдби на кръстопът и Кубрат Пулев - това са само някои от лицата и събитията, с които ще запомним изминаващата година. 

 

Едва ли има човек, който да не се е допитвал до Google по някакъв въпрос. В звездната петорка са българската Кобра и момичето-глас Крисия. Основният опонент на Кубрат Пулев - украинецът Кличко, също е в класацията, но на пето място. 

Още по темата

 

При събитията се оказва, че българите се интересуваме повече от спорт, отколкото от политика. Мондиалът в Бразилия изпреварва по популярност дори партийната суета около парламентарните избори. Обичаме да почиваме - това също се вижда в класацията. Почивните дни заемат трета позиция.

 

Природни стихии, космически постижения и сексапил. Най-красивата учителка у нас. Лицето, което омая стотици хиляди в интернет. Учителката, която засенчи и най-елегантните красавици от модния подиум. Един репортаж за Силвия Зубева от 119 училище в София е най-гледаното видео на NovaNews.bg

 

Интелект и красота - това е формулата, с която Силвия Зубева покори сърцата на България. Предпразнично посрещаме гордостта на българската образователна система на работното й място. Освен да печели симпатии, Силвия умее да печели и любовта на най-малките в училище. 

 

А до красотата, в класацията на NovaNews.bg се нареждат бедствията, подправени с малко киноекшън - новият филм на Брад Пит. Хората, които стоят зад сайта обаче забелязват интересна тенденция през последните месеци.

 

"Засилва се интересът към социалните теми. Теми, в които се помага на хората в нужда. А това показва, че има резултат от работата, която всички вършим тук”, обясни уеб редакторът Рой Хил.

 

В топ 5 на най-гледаните репортажи се нарежда и уникалното кацане на космическата сонда "Фили" на повърхността на кометата Чурюмов-Герасименко.

 

Относно най-коментираните теми във Фейсбук в световен мащаб хората са в плен на опасността от вируса Ебола. Мрежата беше разтърсена и от предизвикателството на кофата със студена вода.

 

От Туитър пък определят 2014-а като годината на селфито. Думичката "селфи" е била спомената 98 милиона пъти през изминалите 12 месеца. Друг любопитен факт е, че с най-много последователи в края на тази година са Кейти Пери, Джъстин Бийбър и Барак Обама.