Двата отбора попаднаха в една група в турнира

ЦСКА и Лудогорец ще влязат в нов задочен спор, но в съвсем друго измерение. Двата отбора са единствените тимове от А група, които имат представители в турнира за Купата на Африка.

 

По ирония на съдбата двата отбора попаднаха в една група в турнира, а освен всичко друго мачът между Тунис и Кабо Верде е първи в групата, съобщи Gong.bg.

 

Той ще се състои на 17 януари в Екваториална Гвинея, която е домакин на надпреварата. Другите два отбора в групата са тимовете на Замбия и Конго.

 

Интересното в случая е, че почти сигурно Стойчо Младенов и Георги Дерменджиев ще стискат палци отборите на техните футболисти да отпаднат от надпреварата. Причина за това ще е възможността Платини или Хамза да се присъединят възможно най-скоро към отборите си по време на зимната подготовка.

 

Реално съществува вариант Хамза да не успее да проведе и ден лагер с Лудогорец, ако Тунис стигне до финалът, който е на 8 февруари, когато е края на втория лагер на шампионите.

 

Платини почти сигурно ще успее да проведе част от подготовката с ЦСКА независимо до кой етап от турнира ще стигне Кабо Верде.