В същото време много сигнали на граждани залежават

 

Некачествени ремонти и огромни кратери по улиците - десетки подобни сигнали валят към Нова телевизия всеки ден. Провокирани от сигналите ви направихме експеримент. Само след едно наше обаждане бяха запълнени дупки на пътя, зеещи от месеци. В същото време много сигнали на граждани залежават.

 

Кратерите са навсякъде. Дебнат ни и само да им паднем, независимо пешеходци или шофьори сме, ни чакат сериозни ремонти. Я в сервиза, я в „Пирогов”. Ако денем поне ги виждаме, представете си какво може да се случи, ако попаднете нощем в тях.

 

Общината разбира от нашия екип, че ремонтът на павираната улица „Софийски герой” е некачествен. Тя дори не е обезопасила мястото. „Преценено е очевидно, че няма опасност от сериозен инцидент”, коментира заместник-кмета на София по транспорта Любомир Христов. Много хора обаче се оплакват, че заради дупките са принудени да извършват често скъпи ремонти на автомобилите си.

 

Даваме за пример дупка, за която е подаван сигнал многократно, реакцията идва след намесата на екипа ни. Запълниха и над 20 дупки. Съветът на адвокати е да съдим общината за всяка нанесена щета при инцидент заради дупка.

 

Очакваме и Вашите сигнали за дупки по улиците и други нередности в рубриката "Моята новина".