Серията клубни гигове продължава на 05.06. в бар First Line в Кранево

Кралицата на българската поп музика традиционно няма да почива през лятото. На 05.06. Мария Илиева ще открие сезона в бар First Line в Кранево. Двамата с Криско са подготвили избухващо изпълнение на песента на 2014 „Видимо доволни”.

 

Мария ще представи и новия си хит „Така да е”. Само седмица след премиерата му, дуетът с хип-хоп сензацията Атанас Колев, се превърна в една от най-слушаните и въртяни български песни. Видеото, дело на Николай Нанков, вече има над 400 000 гледания в интернет, а „Така да е” е определяна от феновете като „хитът на лято 2015”. Песента светкавично се изкачи до първото място в класацията на VBox7 за българска музика, а в българския магазин на iTunes достигна третото място в деня на представянето ѝ там.

 

В Кранево Мария Илиева ще изпълни „Така да е” на живо за втори път това лято. Певицата пусна в социалните мрежи видео, показващо реакцията на феновете при първото изпълнение на песента само два дни след премиерата ѝ и бe видимо доволна, че всички вече я знаят и се забавляват на нея.

 

На 05.06. в бар First Line на сцената до певицата ще са музикантите ѝ Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии).

 

Следващото морско участие на поп дивата е в пиано бар NOTI в Свети Влас на 18.06.

 

*Платена публикация