Гледайте на 28 юни предаването ДИКOFF

На 28 юни в предаването ДИКOFF ще видите Стажанта, който никога не се отказва, Цеци Красимирова – до Барселона и назад, професорът-милионер Николай Михайлов – който полага асфалта, който не ядем, журналистката Валерия Велева и една голяма изненада.


В седмицата, в която Искров се предаде, Стажанта пак не се отказа. Диков пита за тока, американските военни бази и разни други важни работи. Часът и мястото не се променят. 

 

Валерия Велева в пресата на Сашо Диков. Рани от власт и обществено-политическа диагноза в студиото на ДИКOFF.


Сашо Диков си говори с професор-милионер, без ограничения в скоростта. Човекът, който построи метрото, магистралите и летището на България – Николай Михайлов. За многото пари и различните пътища за достигането им. Той полага асфалта, който не ядем. Път в ремонт и държава на кръстопът.


Островът на свободата… от бетон. Един поглед към Черно откъм Егейско море. Как ще ги стигнем... турците? Няма да ви говорим за корупция, беззаконие, строителен произвол, екология и лакомия. Въпреки че току-що го направихме. От остров Гьокчеада, вилает Чанаккале, република Турция. 


Цеци Красимирова и нейната история такава, каквто не сте я виждали никога. Има ли любов след смъртта и колко куршума са нужни, за да направят от едно момиче истинска жена? Тя ще си каже всичко. 


Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.