Какво споделят баскетболен съдия, майстор на пастата и ЦСКА фен

Единият е баскетболен съдия. Вторият – майстор на неаполитанската паста, а третият – изминава 15 км, за да докаже любовта си. В интервюта за Novatv.bg трима от героите във "Фермер търси жена" разкриват още любопитни истории за себе си. Междувременно, ако зрителите са пропуснали да гледат пилотния епизод на формата и представянето на десетимата участници, могат да го направят тази неделя, от 14.45 ч. по Нова телевизия.

 

Освен зърнопроизводител и двигател на семейния бизнес, 24-годишният Петър от град Генерал Тошево се оказва и запален баскетболист. Започва да тренира още в ученическите си години, когато играе в баскетболния клуб на Генерал Тошево. Днес баскетболът продължава да бъде една от големите му страсти – член е на управителния съвет на аматьорски отбор, който сформира със свои приятели, а така също е и баскетболен съдия. 

 

Паста по неаполитанска рецепта – това е скритият коз, с който Диман от с. Горно Дряново впечатлява дамите. За да изненада подходящото момиче, е готов и на още нещо – да изсвири на китара Hello на Лайнъл Ричи. Младият фермер, който е експерт по международно публично право, днес отглежда орехи в тракийската долина. С гордост разказва за своя род, и особено за своите прадядовци – единият шипченски опълченец, другият герой от Балканската война, а третият – царски офицер. Въпреки че прекарва пет години в Ню Джързи и работи на едни от най-хубавите места по източното крайбрежие, споделя, че носталгията е това, което винаги го връща в България.

 

"Сериозните момичета търсят улегнал мъж” – така изглежда отговорът на вечния въпрос „Какво искат жените?”. Или така поне смята друг герой от формата – производителят на череши Милен от Кюстендил. 40-годишният фермер признава, че е готов на всичко, за да впечатли своята половинка. Категорично доказателство за това е, че една вечер изминава 15 км, за да докаже любовта си пред момиче. Върл поддръжник е на ЦСКА. Любопитното обаче е, че не червените, а Лудогорец са в центъра на най-незабравимото му футболно изживяване. Още помни най-лудия мач, на който е присъствал, а именно – двубоят Лудогорец – Лацио, завършил с драматичното 3:3. 

 

Краят на месец юли е срокът, до който жените могат да открият своя избраник сред десетимата фермери и да се опитат да го впечатлят, като му напишат писмо на fermer.novatv.bg/casting.