Таксиметров шофьор твърди, че е заснел Янков да спира неправилно

 

Да хванеш политик в нарушение. Оказва се, че кампанията, организирана от областния председател на партия "Български демократичен център" в Стара Загора Янко Янков  е компрометирана. Янков обяви, че дава по 100 лева на всеки, който снима политик в нарушение на пътя и 1000 лева за този, който сгащи самия него. Оказва се обаче, че обещанието не се спазва. 

Още по темата

 

Ако караш такси от 16 години, най-вероятно знаеш правилата на пътя и насън да те бутнат. Затова, когато Борислав Тенев вижда политика Янко Янков в нарушение, веднага вади телефона и прави снимка. Той твърди, че Янков е бил спрял за повече от 15 минути близо на по-малко от 5 метра от кръстовище или казано с други думи в участък, където е забранено паркирането и престоя.  Борислав публикува снимката в интернет. Янков оспорва нарушението, защото колата му била на повече от 5 метра от кръстовището, колкото позволява правилникът.

 

„Аз му предложих  1000 лева, ако не съм прав, но нямаше никакъв отговор”, обясни Борислав, който е напълно убеден,че Янков е спрял на 4 метра от кръстовището. Специалисти твърдят, че ако е имало знак той със сигурност е бил в нарушение, а такъв е имало.

 

За Борислав, кампанията на политика Янков е компрометирана. Той смята, че никак не е случайно, че той вече е дал пари на човек, който иска да ги дари на болно дете. Самият Янко Янков заяви: “Не съм стоял 15 минути, снимката е компрометирана. Наглост е за 1000 лева да лъжеш”

 

Срещнаха ли се Янко и Борислав и какво си казаха - гледайте продължението на историята  утре в "Здравей, България"!