Емили ще послуша баща си да върне старата си самоличност в епизода на хитовия сериал тази вечер от 23.00 ч. по Нова

Действието ще се развие в неочаквани посоки, а дълго пазени тайни ще излязат наяве в един от най-динамичните епизоди на хитовия сериал „Отмъщението” тази вечер от 23.00 ч. по Нова. 

Марго най-накрая признава своето поражение, а Виктория е решена на всичко, за да напомни на Емили, че ръцете й са изцапани с кръвта на Даниел. Междувременно, чувствата на Луиз излизат извън контрол, след като разбира, че през цялото време се е доверявала сляпо на Нолан. Емили ще послуша баща си да върне старата си самоличност като Аманда Кларк. Джак се появява на партито за морална подкрепа на Емили, а тя е твърдо решена да се изправи пред всички, за да направи неочаквани и опасни признания за себе си и семейство Грейсън. 

Дали тя най-сетне ще разкрие истинската си самоличност? Ще се предаде ли Емили малко преди последната крачка към отмъщението, за което мечтае? Всички тайни излизат наяве, а до какво ще доведе това, гледайте в епизод 18 от финалния сезон на хитовия сериал „Отмъщението” тази вечер от 23.00 ч. по Нова.