Не пропускайте да видите кои са новите късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

В игрите на Национална лотария трябва да „посееш“ само малко късмет, за да „пожънеш“ големи печалби. В това са се убедили и поредната порция от 15 късметлии, които получиха чекове за „богатата си реколта“ от водещата Рая Пакова.

ТОП късметлиите тази седмица са двама. Първата щастливка се оказа Марияна Гатева от град Ботевград. Тя е спечелила ТОП печалба в размер на 100 000 лева от билета „КЕШ х 10“. „Докато чаках автобуса реших да си взема едно билетче. Най-интересното е, че това бяха последните 2 лева в портмонето ми. Пожелавам на всички късмет“, сподели Марияна. Вторият голям късметлия се казва Якуб Якуб от град Разград, който е спечелил 100 000 лева от билета „Златните Пирамиди“.

Маргарита Готева от град Стара Загора е спечелила 50 000 лева от билета „Лото +“. 10 000 лева от билета „Monte Carlo Рулетка“ си е спечелил Веселин Илиев от гр. София. Чек за 10 000 лева получи и Стефан Тилов от град Исперих. Късметлийският билет за него е бил „Лото +“. Драгомир Фалин от град София е играл с билет „Златната 7“ и също е спечелил 10 000 лева. Поредният чек за 10 000 лева отиде при Кирил Кирилов от град Дупница. Късметът му се е усмихнал с билета „Лото Зодиак“. Рая Рачева от град Самоков и Красимир Ясенов от град Гоце Делчев са решили да опитат късмета си в играта „Лото Спорт“. Правилният избор на числа е донесъл на Рая печалба от 7 500 лева, а на Красимир 7 000 лева. Стоян Клявков от град Съединение получи чек за 5 000 лева от билета „Лото Зодиак“. 5 000 лева, но от билета „Печалба за цял живот“, получи и Юрий Господинов от град София. Гасан Ел Сабе от град София и Виктория Стойчева от град Пазрджик също получиха чекове за печалби на стойност 5 000 лева, спечелени от билета „Лото+“. Последните двама участника, които получиха своите чекове тази седмица се казваха Глория Мартева от град Асеновград и Богомил Кирчев от село Татари. Те са си спечелили по 5 000 лева от билета „Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са новите късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.