Очаквайте разговор с Елена Йончева за забранената журналистика в „Комбина” в неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Комбина” тази неделя по Нова ще гостува ководещата на VIP Brother Александра Сърчаджиева, за да се представи с нова роля и с нова визия. Какво се крие зад всичко това? В изповедалнята на „Комбина” влиза красивото лице на Big Brother.

И още за новите риалити герои: Пламен Богданов в една интрига и между две жени. Господин за един ден и за две звезди – Преслава и Джена.

Сред гостите в студиото ще бъде и Елена Йончева за един разговор за забранената журналистика. Как българката попадна сред 400 души, които нямат право да влизат в Украйна, защото са заплаха за националната сигурност. Кой се страхува от Елена Йончева? 

Кубрат Пулев – история с продължение. Кобрата отново на ринга и отново в „Комбина”. Шампионът разказва за новата си спортна зала, дали ще влиза в политиката и ще предложи ли брак на Андрея. 

В рубриката „Хвани ме, ако можеш” на детектора на лъжата застава Емил Димитров–Ревизоро. Очаквайте митничарски разкази за контрабанда, фалшиви бандероли и още нещо. За главата на едни митничар и как се пълнят партийните каси в България. 

Право на отговор: Тити Папазов отвръща на Мария Календерска. Кой спонсорира Левски, кой фалира КТБ и кой е новият господар? Разговор без цензура и без сълзи.

На гости на Валентин Михов, един от последните истински бохеми на България не на футболния, а на телевизионния терен. Валентин Михов за игрите на живота и големите играчи. Спомени за златни момчета и златните години на българския футбол.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.