Вижте кои са големите късметлии в Национална лотария тази седмица

Предаването Национална лотария раздаде парични и предметни печалби на обща стойност 720 017 лева тази седмица. 

В играта „На крачка на късмет” късметът се усмихна на Красимир Динков от Пловдив, който си тръгна с нов автомобил. „Пожелавам на всички, които искат да бъдат на моето място, да повярват в късмета си.  Щастието ще им се усмихне”, заяви късметлията.

Със страхотни печалби от играта „Сейфове” си тръгнаха Елена Атанасова от София и Светлин Томов от село Здравец. Печалбата на Светлин е 2 500 лева, а 28 000 лева зарадваха Елена.

Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 19 късметлии, спечелили големи печалби от игрите на Национална лотария. Топ печалба в размер на 500 000 лева от билета „Златните Пирамиди” си е спечелила Гюлсерен Комбова от село Градница. Емил Георгиев от. София получи чек за 20 000 лева от билета „Лото +”, а Стоян Колев от Сливен получи чек за 15 017 лева от играта „Лото Спорт”. С чек за 10 000 лева от билета „Печалба за Цял Живот” се прибра Айше Махмуд от Куклен. Анастасия Ненова от София също има  чек за 10 000 лева печалба, но от билета „Златната 7”. 

Красимир Хаджийски от Неделино си е спечелил 10 000 лева от билета „Бинго Лото”. Чекове за печалби от 5 000 лева получиха 13 късметлии: Анета Георгиева от София от играта „Лото 6 от 47”; Росица Йорданова от Сливен от билета „Сбъдни мечтите си”; Десислава Станчева от Аксаково от „Кеш х10”; Арменак Тахмизян от София и Деница Стоева от Кюстендил от играта „Лото Зодиак”; Стефан Филев от „Лото Спорт”; Живка Марчева от Петрич и Ивайло Алексиев от Перник от билета „Златната 7”; Калоян Димиев от Велико Търново от „Златните Пирамиди”; Добринка Стоименова от Благоевград от „Кеш х20”; Магдалена Друмева от Силистра от билета „Monte Carlo Рулетка”; Милка Ставрева от София от „Печалба за цял живот”; Гаврил Колев от Разград от „Кеш х50”. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс” на Мария Перчиклийска от Благоевград.

В играта „Мега джакпот” късметът беше на страната на Пролетка Вълчева от Видин, която спечели 25 000 лева. „Много съм щастлива. Винаги ми е било мечта да посетя Дубай и сега благодарение на страхотната БОНУС ПЕЧАЛБА ще мога да я сбъдна”, заяви тя. 

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.