Вижте пред какви проблеми се изправя един от героите в първия у нас риалити сериал за живота в големия град по Нова

Как да се сближим с проблемните си деца тийнейджъри, особено когато дълго време не сме присъствали в живота им? И какво да направим проблемните отношения между нас, като родители, да не се отразят на детето ни? Пред тези въпроси се изправя Боби, един от героите в „София – Ден и Нощ” - първия у нас риалити сериал за живота в големия град, който зрителите могат да следят от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

Боби  се е разделил с жена си, която е била бременна - нещо, което сам оценява като грешка и му тежи до ден днешен. От брака си той дъщеря - Симона, с която се опитва да започне отношенията си на чисто, което се оказва трудна задача, която се усложнява още повече от нежеланието на майката да му разреши да се вижда с детето му.

Симона обаче се възползва от ситуацията и чувството за вина на баща си. Момичето често търси убежище при Боби, когато има проблеми със строгата си майка. Оказва се, че историите, които Симона разказва на баща си не винаги са истина. Тийнейджърката изправя отново на нокти родителите си, като изчезва от къщи. Боби успява да открие Симона, но бившата му съпруга отново го обвинява за ситуацията и му забранява да се вижда с дъщеря им. Въпреки забраните, Симона отново търси баща си, но той вече се отнася с недоверие към нея. Все пак Боби решава да даде още един шанс на дъщеря си и да се опита да изгради връзка с нея.

Дали Боби постъпва правилно или отново ще попадне в клопка за родители? И дали в квартирата му Симона няма да бъде изложена отново на вредно влияние? Отговорите ще разберем в следващите епизоди на първия у нас риалити сериал за живота в големия град.

Гледайте четвърти епизод на „София – Ден и Нощ” отново в NovaPlay, не пропускайте риалити сериала – от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалната Facebook страница и официалния канал на „София – Ден и Нощ” във Vbox7.com