Още един герой се нанася в квартирата на „София - Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови изпитания и вълнения предстоят за героите в първия риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” тази седмица по Нова. В епизодите от вторник до петък приятелите приемат у дома си още един съквартирант, който иска да започне живота си отначало. Същото важи и за Рая – красивата хореографка от Лом, в чийто живот отново се появява нежелан и опасен човек от нейното минало. Хазяинът Боби също е принуден да вземе крайни решения.

В епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер в квартирата се нанася още един човек – автомонтьорът Митко, който е изгонен от съпругата си. Митко работи в автосервиза на Боби, с когото се познават от години. Родом от Свиленград, Митко и неговата съпруга Ирина се преместват да живеят в София преди години, където обаче семейното им щастие става все по-чупливо.

Митко е възхитен от динамичния живот в столицата, от множеството контакти и възможности, както и от бурните партита, които са му слабо място. Другото му слабо място са красивите жени. Съпругата Ирина се чувства предадена и изгонва Митко след поредното разочарование. Единственото място, където той може да отиде, е квартирата на Боби. 

Митко се нанася в стаята на Коко, който и без това отново е затруднен с наема. Ситуацията се променя и за Дани, който тъкмо се е зарадвал на първия по-голям фотографски ангажимент. След успеха на благотворителното светско събитие и похвалите, които получава като професионалист, ентусиазмът на Дани бързо е сринат. Той разбира, че милионерката Наталия, която му е осигурила този важен ангажимент, вижда в него не добър фотограф, а само сексуален обект. Разочарованието на Дани е огромно и това не е всичко, тъй като по негова вина още повече се объркват сложните му отношения с Рая и Сабина. 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ” – от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.