Те ще обиколят пет села и градове, които по една или друга причина присъстват в живота ни

 

Новините на Нова отиват при хората. Лицата на Новините на Нова Ани Салич и Николай Дойнов тръгват из страната, за да чуят проблемите на зрителите и да насочат прожекторите към най-важните теми за тях.

 

В продължение на пет дни екипът на Новините на Нова ще обиколи пет села и градове, които по една или друга причина присъстват в живота ни.

 

"Пловдив като всички останали градове си има своите плюсове и минуси", коментира Ани Салич в ефира на "Здравей, България".

 

"Това е може би най-известният панаирен град в България и градът, който 2019 г. ще бъде една от двете столици на културата на Европа. Но си има и своите проблеми - огромния трафик, пренаселеност, безработица от 10-12%", добави Ники Дойнов.

 

Следващата спирка от обиколката на Ани Салич и Ники Дойнов е Сърница, следвана от Горни Лом – селото в най-бедния регион на страната, което стана свидетел на една от най-страшните трагедии през последните години. Ще отидем и на брега на морето в Балчик. Финалът ще бъде в Подбалкана – в родния град на Левски – Карлово.

 

Гласувай независимо!  Ако споделяш това послание, сподели #АзСъмНезависим. Защото с всяко следващо споделяне намаляваме тежестта и значението на контролирания вот.