Това съобщи самата тя в ефира на Нова телевизия

 

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров все още е женен за Капка, съобщи самата тя в предаването „Здравей, България”. 

 

„Нямам развод с този човек. До този момент ми се отказва такъв. Подала съм документи преди няколко години”, заяви Капка Георгиева.

 

По думите ѝ Сидеров не желаел да се яви в съда, а по българските закони развод могат да получат, само ако и двамата се явят в съда. 

 

„В същото време прочетох, че се готвел да сключи църковен брак на 1 ноември. Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България”, заяви Капка Георгиева. 

 

Припомняме ви, че наскоро съпартийката на Волен Сидеров – Деница Гаджева - му роди син.

 

Капка Георгиева коментира и посланието на сина си Димитър Стоянов, който се обърна чрез социалните мрежи към всички почитатели и привърженици на „Атака”. В писмото Димитър Стоянов сподели своята отговорност за това, че е участвал в изграждането на политическата партия. 

 

„Много преживяхме покрай създаването на „Атака”, покрай подбора на кадри, имахме доброто желание да направим нещо различно, народно, силно. В крайна сметка читавите хора бяха подменени един след друг, бяха изхвърлени”, заяви Капка Георгиева. 

 

По думите ѝ през 2010 година, когато е било най-сериозното напрежение в партията, Явор Нотев отишъл при Капка Георгиева и пожелал да поискат оставката на лидера Волен Сидеров. 

 

„Той инициира това, ние, свестните хора в партията, да поискаме оставката на този човек (Волен Сидеров – бел. ред). След това се оказахме сами с Митко и още един колега. Просто другите си замълчаха. Страхът превръща политиката в България в това, което е в момента”, заяви Капка Георгиева. 

 

Относно поведението на лидера на „Атака” в петък вечер, когато вдигна скандал пред магазинчето в София, Капка Георгиева заяви, че това не е замислена пиар акция.

 

„Пиянска история, довела до по-голям скандал, намесили са се много хора, в хода на замазването е ставало по-лошо и по-лошо”, заяви Капка Георгиева. 

 

Припомнете си подробности от последния случай, в който Сидеров се държа своеволно на обществено място!