Дани е шокиран от поведението на сестра си и трябва да вземе трудно решение

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в сряда, 21 октомври, опитите на Митко да се събере със своята съпруга продължават. Той напълно осъзнава, че е наранил Ирина и се опитва да си я върне. Най-добрият му приятел Коко пък е пълен с безумни идеи как Митко да успее да спечели Ирина отново. Всички опити обаче завършват без успех.

 

Още един човек губи доверието си в Митко и това е Боби. Причината са нечистите сделки, които Митко е допуснал в автосервиза, без знанието на Боби. Ще събере ли Митко смелост да признае грешките си пред своя работодател или приятелството им ще се разпадне? 

 

Никак не е лесна и ситуацията, в която се озовава Дани – налага се той постоянно да контролира по-малката си сестра Стела, което ужасно го напряга. Тя продължава да го вбесява със своето предизвикателно поведение. Стела бързо става център на внимание навсякъде и привлича погледите на повечето мъже. Малката сестричка се държи толкова фриволно, че шокира всички в квартирата... 

 

В „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 22 октомври, се разкрива една дълго пазена тайна – Рая, без да иска, открива причината за фанатичната загриженост на Дани към неговата по-малка сестра Стела. Тъмна семейна тайна от миналото на семейството в Лом тормози младия фотограф, който не спира да се страхува за сестра си. Покрай неприятностите със Стела, Дани и Рая си стават опасно близки. Митко продължава да се бори за любовта на съпругата си Ирина. Тя все пак се съгласява да му даде втори шанс, но заедно с това Митко получава и съдбовен ултиматум, който може да преобърне живота му завинаги. 

 

В епизода в петък, 23 октомври, химията между Дани и Рая става взривоопасна и те все по-трудно контролират положението. Митко пък се намира в още по-сложна дилема, която трябва да реши за една нощ. Ултиматумът, поставен от Ирина, изтича и той е на път да промени живота си за броени часове. Съдбовният избор предстои, кой път ще избере Митко? Тежко решение трябва да вземе и Дани, провокиран от шокиращото поведение на Стела. Отчаяният брат заварва сестра си в ситуация, която взривява цялата квартира и изкарва Дани извън релси. Какви ще са последствията?

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.