Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха  чекове за големи печалби от игрите на Национална лотария на 22-ма късметлии. Най-големият сред тях беше Иван Галчев от град Кресна. Той е спечелил 250 000 лева от билета „КЕШ х 20“. „Чувствам се перфектно. Човек живее много по-спокойно, когато знае, че има толкова пари. Тази печалба ни дава надежда за по-добър живот “, сподели пред екипа на Национална лотария щастливецът.

Чекове за шестцифрени печалби спечелени от лотарийните билети на Национална лотария получиха още двама късметлии. Първият от тях се казва Владимир Георгиев от село Жълтуша, който е спечелил 100 000 лева от билета „Златната 7“. Вторият късметлия, който получи чек на стойност 100 000 лева тази седмица, беше Найден Пухов от град Копривщица. Билетът, който е донесъл късмет на Найден е „Лото +“. Соня Цветанова от град Плевен пък си е спечелила 50 000 лева от билета „Бинго Лото“. 50 000 лева, но от билета „Златните Пирамиди“ си е спечелил и Владимир Кръстев от град София. Даниела Георгиева от град Момчилград пък е спечелила чисто нов лек автомобил от билета „Сбъдни мечтите си“. Недялко Димитров от град Габрово е играл „Лото 6 от 47“ и си е спечелил 10 002 лева от бонус играта „Пари на мига“. Петранка Димитрова получи чек на стойност 10 000 лева, спечелени от билета „Лото Зодиак“.

Виолета Личканова от град Пловдив е играла с най-новия билет на Национална лотария  – „Перфектният подарък“ и не е сбъркала. Късметът й е донесъл 10 000 лева. От играта „Лото Спорт“, с която на всеки 4 минути имате шанс да станете милионер, 5 015 лева е спечелил Александър Кръстев от град София. Петър Иванов от град София е заложил на билета „Печалба за цял живот“ и вече е с 5 000 лева по-богат. Билетът „Перфектният подарък“ е донесъл на Пламена Йорданова от град Нова Загора печалба от 5 000 лева. Тодор Атанасов от град Варна си е спечелил 5 000 лева от билета „КЕШ х 10“. Росица Павлова се прибра в град Разград с 5 000 лева спечелени от билета „Лото Зодиак“. Ивелина Иванова от град Долни Чифлик и Софка Митева от село Избеглии са си спечелили по 5 000 лева от билета „Златната 7“. 5 000 лева, но от билета „КЕШ х 50“ си е спечелил и Стоян Недов от град София. Билетът „Лото +“ е донесъл печалби от по 5 000 лева на трима късметлии. Това са Параскева Костова от град Монтана, Любослава Митова от град София и Виолета Узунова от град Панагюрище. Антоан Атанасов от град Кюстендил е играл с билета „Златните Пирамиди“, от който си е спечелил 5 000 лева. Последният късметлия, който получи чек за своята печалба тази вечер се казваше Сезгин Мехмед  от град Шумен. Той си е спечелил 5 000 лева от билета „Monte Carlo Рулетка“. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Десислава Игнатова от град София, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Не пропускайте да видите кои ще са следващите късметлии в игрите на Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова.