Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

В играта „Сейфове“ на Национална лотария за максимална печалба от 84 000 лева един срещу друг тази седмица застанаха Румяна Толева и Кирил Иванов – двамата от град София. Пръв с натрупването на капитал започна Румяна. Тя избра сейф номер 3, в който имаше 3 000 лева. Кирил отвърна със сейф номер 5 и печалба от 7 000 лева. Вторият сейф, който избра Румяна беше номер 4. Сейфът се отвори, но веднага светна в червено - в него имаше „Х“. Без да губи много време Кирил заложи на сейф номер 7 и не сбърка. В него имаше 4 000 лева, които прибави към своя актив и той стана 11 000 лева. Сейф номер 9 пък отвори Румяна. С него тя спечели 2 000 лева и вече имаше 5 000 лева. Кирил избра сейф номер 10 и отново не сгреши. В него имаше 6 000 лева. Останаха 4 сейфа. В два от тях имаше пари, а в два от тях „Х“. Ред беше на Румяна. Тя заложи на сейф номер 1. Сейфът се отвори, но за жалост на Румяна, в него се криеше „Х“, който е беше вторият в играта й. Това означаваше, че тя си тръгва от предаването Национална лотария с половината от спечелените от нея 5 000 лева.

Кирил остана на сцената и получи шанс да увеличи печалбата си от 17 000 лева до 51 000 лева! Сейфовете се завъртяха и късметлията избра златен сейф номер 3. Сейфът се отвори и светна в зелено. В него имаше „х3“. Без да гуми много време Кирил направи своя втори избор. Той заложи на сейф номер 1. В него също имаше знак „х3“, което означаваше, че Кирил си тръгва от студиото на Национална лотария с печалба в размер на 51 000 лева.

„Чувството е невероятно! На всички, които искат да бъдат на мое място пожелавам, да спечелят колкото мен, а защо не и повече“, бяха думите на големия късметлия след края на предаването. Кирил е на 27 години. Работи в системата на МВР. Печалбата ще използва за погасяването на кредит и екскурзии. Играта, с която е спечелил участие в предаването Национална лотария е „Лото 6 от 47“.

Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.