Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Двама късметлии се обогатиха от играта „Сейфове“ на Национална лотария тази седмица. Това са Асен Андонов от град София и Елеонора Марева от село Караисен. Билетите, които са регистрирали и с които след това са били изтеглени от жребия за телевизионното предаване Национална лотария, са „МЕГА МИЛИОНИ“ и „Лото+“.

Играта започна много успешно и за двамата. Започнаха с отваряне на сейфове, в които има пари. С вторите си предположения отвориха по един „Х“. Хубавото в тази ситуация беше, че оставаха 6 сейфа, в които има само един „Х“. Всички други бяха пълни с пари. Участниците се възползваха от благоприятната ситуация и бързо натрупаха по 15 000 лева. Ред беше на Асен, а неотворените сейфовете бяха останали само два. Техните номера бяха 4 и 10. В тях се криеха 7 000 лева и „Х“. Асен заложи на сейф номер 10 и спечели, като увеличи своя  актив до 22 000 лева. За Елеонора остана сейф номер 4, в който имаше „Х“. Това означаваше, че тя напуска играта с половината от спечелените до момента 15 000 лева.

Асен получи възможността да утрои своята печалба. Само трябваше да отвори два златни сейфа съдържащи „х3“ и щеше да напусне предаването с 66 000 лева по-богат. Сейфовете се завъртяха, а първият избор на 30-годишния софиянец беше сейф номер 1. Сейфът се отвори, но светна в червено, защото в него имаше „Х“. Асен беше решен да играе до край и избра сейф номер 2. Добрата новина за него беше, че в сейфа имаше „х3“. Това означаваше, че следващият отворен сейф щеше да определи края на играта. Асен избра сейф номер 4, но сгреши. Това беше вторият му „Х“ и той си тръгна от студиото на Национална лотария с половината от спечелените до момента 22 000 лева.

„Много ми хареса играта. Жалко само, че не можах да ударя по-голямата печалба“, коментира след играта Асен. Той сподели още, че е имал стратегия в играта, но я е променил след като е отворил първия „Х“. Стратегията му е била да отваря нечетните номера на сейфове. Асен се занимава със строителства. Семеен е и има син на 3 години. Билетът, с който е спечелил участие в предаването Национална лотария е „МЕГА МИЛИОНИ“.

Вие също имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.