Frezco покани готвача на посещение в мандра

От 22 октомври в магазинната мрежа може да бъде открита нова гама продукти сирене, съвместно разработена между педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco - марката, утвърдила 5-те знака за най-високо качество.

 

Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато бих избрал и за своето семейство. Затова и непрекъснато съм в търсене на най-качествените продукти. Когато разбрах за 5-те знака за най-високо качество на Frezco - поисках да разбера повече”, разказва шеф Виктор Ангелов.

 

В отговор Frezco кани известния със своя перфекционизъм готвач на посещение в мандрата в Пазарджик.

 

Дамяна Николова, Директор фабрика, запознава шеф Ангелов с технологията как натуралното мляко се превръща във Frezco сирене и кашкавал с постоянно качество и неустоим вкус.

 

“В работата си по разработване на нови продукти и производство стъпваме на доказано добрите практики от дългогодишния си опит, но и непрекъснато търсим възможности да предложим още по-добри и по-разнообразни вкусове”, споделя Дамяна. “Когато шеф Ангелов ни потърси, разработвахме новите продукти за Frezco - сирене по БДС рецепта и овче сирене. Интересът от негова страна ни провокира да му предложим да обединим знанията и уменията си за тези нови продукти, както и да разработим съвместно с него една различна гама продукти сирене и кашкавал. Наясно сме, че различните хора имат различни предпочитания за вкус, затова нашият стремеж е да имаме богато разнообразие, което да предложим на клиентите, които търсят качествените продукти”, допълва тя.

 

 

На специално организирана за целта дегустация Виктор Ангелов опитва различни сирена и кашкавали и коментира техните вкусове, цвят, аромат и специфики при консумация (например дали имат нужда от обезсоляване, или не). При разработването на новата гама продукти се взимат предвид споделените от него коментари за опитаните продукти и съветите му какви трябва да бъдат те като пълномасленост и твърдост, за да се приготвят и съчетават лесно.

 

За новата серия продукти Frezco Виктор Ангелов споделя: “Вкуса, който открихме, е много деликатен и балансиран – млечен, нежен, без остри нотки, но в същото време с характерен вкус - точно както трябва да бъде".

 

“Наистина смятам, че намерихме рецептата за производство на сирене и кашкавал, по-добри от всичко друго на българския пазар”, допълва Николова.

 

“Преди вярвах, защото ми беше вкусно, а сега вече знам, че сирена и кашкавали Frezco се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара”, споделя шеф Ангелов след съвместната си работа с Фрезко.

 

Целта на Frezco и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти ще бъдат с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

 

През октомври, ноември и декември в няколко големи магазина на територията на София клиентите ще могат  да разберат повече за новите продукти от самия шеф Виктор Ангелов и да опитат приготвени различни хапки, съчетаващи перфекционизма на Виктор и качеството и вкуса на Frezco.

 

*Платена публикация