Не пропускайте да видите кои са късметлиите в най-щедрото предаване и другата събота от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария знае само две неща –да дава много печалби и да дава още повече печалби. Доказателство за това бяха двадесет и тримата късметлии, дошли тази седмица в студиото , за да получат чекове за сумите, спечелени от игрите на Национална лотария.

ТОП късметлийката тази седмица се казваше Марийка Павлова от град Козлодуй. Тя си е спечелила 100 000 лева от билета „КЕШ х20“. „Тези пари ни дават много възможности. Първото нещо, което ще направя е да помогна на някое болно дете, а след това и на дъщерите ми. Мечтата ми е да отида при моята братовчедка в Италия. Парите все не стигаха, но сега вече ще мога да отида“, бяха сподели Марийка. Чекове на стойност 100 000 лева получиха още двама късметлии. Първият чек отива при Мехмед Кертов от град Пещера, който е спечелил 100 000 лева от билета „Златните Пирамиди“. Тихомира Илиева от град Аксаково също получи чек на стойност 100 000 лева от билета „Лото +“.

Билетът „Златните пирамиди“ е донесъл на Георги Илиев от град Пловдив и Милена Андонова от град Асеновград по 50 000 лева. 20 000 лева от билета „Лото +“ е спечелил Георги Георгиев-Гигс от град София. Презареденият с нови печалби билет „Бинго Лото“ е донесъл 10 000 лева на Тихомир Проданов от гр. Казанлък. 10 000 лева, но от билета „Лото +“, си е спечелила и Наджие Мехмедова от град Търговище. Недка Янчева от град Варна е заложила на билета „Златната 7“ и не е сбъркала. Късметът и е донесъл 10 000 лева. Чек на стойност 10 000 лева, спечелени от билета „Бинго Лото“, получи и Ася Разванска от град Девин. По-богата с 10 000 лева от студиото на Национална лотария си тръгна и Гюрга Пимпилова от село Ведраре. Късметлийският за нея билет е бил „Сбъдни мечтите си“. Андрей Христозов от село Войсил си е спечелил 10 000 лева от билета „Бинго Лото“.  Поредният чек на стойност 10 000 лева отиде при Светлана Петрова от село Панчарево. Късметът и се е усмихнал с билета „КЕШ х20 “. Милчо Василев от гр. Свиленград също получи чек за 10 000 лева, но от билет „КЕШ х10“. Билетът „Печалба за Цял Живот“ е донесъл 5 000 лева на Стефчо Стефанов от град Стара Загора. Трима късметлии получиха чекове на стойност 5 000 лева спечелени от билета „Златната 7“. Това са Димитър Анестиев от град Перник, Албена Дошева от град Пловдив и Александрина Петрова от град Самоков. Владимир Николов от град Банкя и Христо Чергаров от град Пазарджик са решили да опитат късмета си с билета „Лото +“ и определено не са сбъркали. И двамата получиха чекове на стойност 5 000 лева. Емили Башова от град Стамболийски  е спечелила 5 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Чек за 5 000 лева получи и Йордан Маджаров от град Смолян. Късметът му се е усмихнал с билета „Златните Пирамиди“. Играта „Лото Спорт“, с която на всеки 4 минути имате шанса да станете милионер, е донесла печалба в размер на 5 000 лева на Антонио Иванов от град. Стара Загора. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Красимир Василев от град Велико Търново, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Вие имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са късметлиите в най-щедрото предаване в българския ефир и другата събота от 19.30 ч. по Нова.