Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Човек дори добре да живее, може и още по-добре – стига да участва в игрите на Национална лотария. В тази максима са се уверили и 20-те късметлии, които дойдоха тази събота в студиото на предаването, за да получат лично чекове за страхотните си печалби от игрите на Национална лотария.

ТОП късметлийката сред тях се казваше Цветелина Велова от град Перущица. Тя е спечелила 250 000 лева от билета „КЕШ х20“. С част от печалбата Цвети ще сбъдне най-голямата си мечта да има собствено жилище. 50 000 лева от билета „Златните пирамиди“ е спечелил Билял Мутишев от град Гоце Делчев. Наталия Миткова от град Мадан също е спечелила 50 000 лева. Късметлийският за нея билет е „Лото+“. Емилия Кичукова от село Смилян вече е горд собственик на чисто нов японски автомобил от билета „Сбъдни мечтите си“. Метин Османов също е спечелил от билета „Сбъдни мечтите си“, но от новия му тираж. Късметът му е донесъл 10 000 лева. Елисавета Николова се прибира към Варна с 10 000 лева по-богата благодарение на билета „МЕГА МИЛИОНИ“. Мария Кроснарова от град Панагюрище е играла с билет „Бинго Лото“ и е спечелила 10 000 лева. 10 000 лева, но от билета „Перфектният подарък“ е спечелила и Цветелина Миткова от град Перник. Чек на стойност 10 000 лева получи и Снежанка Михайлова от град София. Късметлийският за нея билет е бил „Мечтаният дом“. Играта „Лото Спорт“, с която на всеки 4 минути имате шанс да станете милионер, зарадва със страхотна печалба в размер на 7 500 лева Вероника Бонджакова от град Пазарджик. 5 000 лева от билета „Перфектният подарък“ са спечелили Петър Комитов от град Бургас и Едри Методиев от град Горни Дъбник. Мила Русева от град София си е спечелила 5 000 лева от билета „КЕШ х10“. Георги Георгиев от град Попово също е спечелил 5 000 лева. Късметът му се е усмихнал с билета „Monte Carlo Рулетка“. Билетът „Перфектният подарък“ носи 5 000 лева и на Весела Филипива от град Варна. Диян Йорданов от град Добрич е спечелил 5 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Айхан Салимов от град Търговище е заложил на билета „Златната 7“ и определено не е сбъркал. Късметът му носи 5 000 лева. Петя Каравукова от град Костенец вече е по-богата с 5 000 лева, благодарение на късмета си и билета „Лото +“. 5 000 лева от билета „Златните Пирамиди“ печели и Иван Веселинов от град Костинброд. Последният късметлия, който получи чек за страхотната си печалба от игрите на Национална лотария тази вечер беше Христина Деспотова от град София. Христина си е спечелила 5 000 лева „ПАРИ на МИГА“ от играта „Лото 6 от 47“. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Стоян Стоянов от гр. Радомир, който бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Вие имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария, като закупите билет за нейните игри. Не пропускайте да видите кои ще са късметлиите в най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.