Имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии, спечелили от предаването

Десислава Вучева от София спечели нов автомобил в играта „На крачка от късмета” в телевизионното предаване Национална лотария тази седмица. Трима участници, един голям късметлия и нов автомобил Citroen Elysee – това накратко са правилата в играта, в която участваха Цецка Тодорова от Враца, Димо Ботев от София и Десислава Вучева от София.

„Играта беше невероятна, а чувството незаменимо”, заяви Деси. Тя не е следвала стратегия с любими числа или рождени дати, а е избирала числата си на случаен принцип. „На всички, които искат да бъдат на моето място, пожелавам да вярват силно и да играят”, подчерта тя.

Десислава е на 38 години от София. Омъжена е и има две момчета на 17 и на 4 години. Билетът, с който е спечелила участие в предаването Национална лотария, е „Перфектният подарък”.

Шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии, спечелили от телевизионните игри на Национална лотария, имате и вие. Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в жребиите за Телевизионните игри „Национална лотария” през следващите 30 дни.