Гледайте най-щедрото предаване в българския ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария доказа, че за нея няма празници и действа денонощно. В това са се убедиха и поредните късметлии, които получиха чековете за страхотните си печалби от игрите ѝ в студиото на предаването веднага след Коледа.

ТОП късметлията тази седмица си е спечелил 100 000 лева само с едно изтриване! Той се казва Юсеин Иванов и е от град София. Късметлийският за него билет е „Лото+“. „С моята приятелка сме много щастливи. Сега ще може да осъществим нашата голяма мечта - да имаме собствено жилище“, сподели Юсеин.

Другият супер късметлия тази седмица се казва Крум Миленков от град Пловдив. Той трябваше да избира - да стане собственик на чисто нов апартамент или да вземе 100 000 лева в брой от билета „Мечтаният дом“. Пловдивчанинът избра парите и вече е по-богат със 100 000 лева. Любомир Спасов от град Плевен получи чек за 50 000 лева печалба от билета „Златните пирамиди“. Чек за 50 000 лева получи и Росица Комарова от град Несебър. Тя е имала късмет с билета „Бинго Лото“. Ангел Николов от град София е спечелил 20 000 лева от билета „Лото+“. За Александър Димитров от град Монтана билетът „Коледен пакет“ е бил късметлийски. 10 000 лева е неговата печалба. Иван Илиев от град Павликени също получи чек за 10 000 лева печалба, но от билета „Сбъдни мечтите си“. И Тотка Тренева от град София е вече по-богата с 10 000 лева спечелени от билета „Златната 7“. Стоян Драгинов от град Асеновград пък е спечелил 10 000 лева от билета „Лото+“. Билетът „Лото Зодиак“ е бил късметлийски за Васил Иванов от град София, който си е спечелил 10 000 лева. Анита Миткова от град Радомир и Теменужка Митова от град София също получиха чекове за печалби в размер на 10 000 лева. Спечелили са ги от билета „Перфектният подарък“. Адил Морадов от село Дъбница получи чек за 5 000 лева печалба от билет „Златната 7“. Стефан Стойнов от град Казанлък е спечелил 5 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. Вълчо Вълчев от град Бургас пък е играл „Лото Спорт“ и е спечелил 5 000 лева. Захари Калчев от град Айтос е имал късмет с билет „Лото+“. Печалбата му е 5 000 лева. Ганка Иванова от село Шишманци си е спечелил 5 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Николета Апостолова от град София получи чек за 5 000 лева печалба от билет „Перфектният подарък“. Стефан Александров от град Варна получи чек за 5 000 лева печалба от билета „Лото+“. С 5 000 лева по-богат вече е и Георги Герашев от град Пловдив. Късметлийският за него билет е „Златната 7“. „Златната 7“ е донесла късмет и на Петко Петков от село Събрано, който също получи чек за 5 000 лева печалба.

Вие също имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте да видите кои ще са следващите щастливци в най-щедрото предаване в българския ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова.