Не пропускайте най-щедрото предаване в телевизионния ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Освен десетимата късметлии избрани чрез специален жребий, за да играят за печалби за над 1 милион  лева,  тази събота в студиото на Национална лотария имаше и двадесет и пет специални гости. Всички те бяха дошли, за да получат чекове за страхотните си печалби, спечелени от игрите на Национална лотария.

Най-големите късметлии сред тях се казваха Росен и Живко от град Сливен. Те са си спечели печалба в размер на 250 000 лева от билета „Коледен пакет“ в частта му с „Перфектният подарък“. „С Росен вече ще си празнуваме рождения ден заедно. Благодаря на Национална лотария, че ми оправи живота“, сподели Живко пред нашия екип. Чекове за шестцифрени печалби от игрите на Национална лотария получиха още трима участника. 100 000 лева от билета  „Лото Зодиак“ си е спечелил Сергей Гинчев от село Рибен. Билетът „Кеш х20“ е донесъл 100 000 лева на Лина Мустафа от град Русе. Емел Али от град София пък е играла с билет „Златните пирамиди“ и също си е спечелила 100 000 лева. Пенка Славова от град Стара Загора  получи чек на стойност 50 000 лева. Късмет и е донесъл билетът „Лото+“. Новият тираж на билета „Златните пирамиди“ е донесъл на Ашкън Себатинов от град Сливо Поле  50 000 лева. Чек за 50 000 лева спечелени от билета „Лото+“ получи и Ният Каишев от град Пловдив. Играта „Лото Спорт“, с която на всеки 4 минути имат шанс да станете милионер, е донесла на Георги Соколов от град Своге печалба в размер на 15 000 лева. Стефка Куртева от град Сливен  получи „Перфектният подарък“  под формата на чек за 10 000 лева. По 10 000 лева от билета „Лото+“ са си спечелили Георги Джоров от град Костенец, Милена Колева от гр. Силистра и Пламена Енчева от град Сливен. Татяна Тодорова от град Монтана и Драгомир Димитров от град Враца са решили да заложат на билета „Бинго Лото“ и определено не са сбъркали. Късметът им е донесъл по 10 000 лева. Мая Ангелова от град Пловдив и Гергана Чернаева от град Добрич се прибират вкъщи с чекове на стойност 10 000 лева благодарение на билета „Коледен пакет“. Анна Караджова от село Овчеполци е играл с билет „Златната 7“ и си е спечелила 10 000 лева. Чек на стойност 10 000 лева получи и Диляна Георгиева от село Пчелище. Късметлийският за нея билет е бил „Перфектният подарък“.

Венцислав Миланов от град София е спечелил 6 000 лева от най-новата ни Лото игра „Големият Джакпот“. Само едно число го е деляло от спечелването на джакопота, който в момента е 4 000 000 лева. 5 000 лева „Пари на Мига“ от играта „Лото 6 от 47“ е спечелил Йордан Иванов от град Перник. Мая Манолова се прибира към град Поморие по-богата с 5 000 лева благодарение на билета „Лото+“. Чек за 5 000 лева получи и Натали Димитрова от с. Драговищица . Късмет и е донесъл билетът „Златната 7“. Ели Соколова от град София е играла на „Златните пирамиди 2“ и е спечелила 5 000 лева. Последните две късметлийки, които получиха чекове за своите печалби тази събота бяха Десислава Николова от град София и Нели Александрова от град Долни Дъбник. Те са спечелили по 5 000 лева от билета „Лото+“. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Милена Ачева от град Пловдив, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Вие същоимате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване в телевизионния ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова.