Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Петима участници в Национална лотария премериха сили в последната игра за „Мега джакпот”, достигащ 1 милион лева. Късметът беше на страната на Петя Попова от София, която завъртя „Колелото на късмета” и определи джакпота в играта си – 150 000 лева. 

Лъчезарната дама започна да печели пари с лекота. Бързо направи две верни предположения, с което си спечели 15 000 лева. Числото в третата сфера беше 23. Петя даде предположение, че следващото число ще бъде „по-голямо”, но сгреши. Въпреки окуражителните възгласи на нейното семейство да продължи играта си, Петя реши, че най-разумното нещо, което може да направи, е да се откаже със спечелените до момента 15 000 лева.

„Чувствам се превъзходно. Не обичам да рискувам и затова заложих на сигурното. Искам да кажа на всички да повярват в късмета си, нека бъдат по-смели и да имат много късмет”, заяви 37-годишната Петя, която е майка на три деца. Печалбата от Национална лотария ще вложи в образованието на голямата си дъщеря. Билетът, с който е спечелилa участие, е „Златната 7”.