Той се извини на Димитър Узунов заради обвиненията, че е изпратил съобщението

 

По време на заседанието на ВСС изненадващо председателят на ВКС Лозан Панов отново повдигна темата за SMS-а до Бойко Борисов

Още по темата

 

Панов се извини на Димитър Узунов, когото всички заподозряха, че е пратил съобщението, тъй като само той показа разпечатка и даде да се разбере, че съмненията към него са неоснователни.

 

Лозан Панов обаче се възползва от възможността да се обърне към премиера Борисов: "Моля Ви, господин премиер, помогнете ми. Кажете кой изпрати SMS-а?" 

 

Това отприщи нова дискусия по темата. 10 от членовете на ВСС заявиха, че са извадили разпечатки и не са автори на съобщението. Край на споровете сложи Димитър Узунов след изказване на главния прокурор Сотир Цацаров. Той заяви, че трябва да се продължи по дневния ред, а всеки, "който иска да участва в тези циркове, да участва след заседанието".

 

Видео: БГНЕС

 

На молбата на Панов Борисов отговори от Лондон: "Съветвам ги, както ние сме се стегнали и работим активно да променим законите си, така и те да се стегнат и да свършат тяхната работа, която хората очакват да свършат. В тези сериали няма да се вкарвам. Това, което съм казал, е достатъчно". 

 

 

Припомнете си коментар на Димитър Узунов относно SMS-а във видеото: