Продуцентът Явор Попов разказа подробности за риалити формата в „Здравей, България”, в студиото гостува и новият шеф под прикритие в епизода тази вечер Богдан Хаджиянчев

„Всичко в риалити формата „Шеф под прикритие” по Нова е напълно реално, защото снимаме на принципа на документален филм”, заяви продуцентът Явор Попов. В „Здравей, България” той разказа как се избират компаниите и как се обясняват снимките пред служителите. 

„Когато решим в коя фирма ще снимаме, заедно измисляме причината, която да звучи най-добре за тази компания”, подчерта продуцентът. „За конкретния случай с четвъртия епизод тази вечер обяснихме, че се снима филм, който да представя обучението на нов служител. Това е добре за фирмата и това е причината служителите да участват”, отбеляза Явор Попов. Той обясни още, че в България има една категория сериозен бизнес, в която служителите наистина се интересуват какво се случва в компанията им. 

„Служителите, които се срещат със собствениците на фирмите в „Шеф под прикритие”, се подбират предварително по схема, в която има сериозна психоанализа”, подчерта продуцентът.

„Това е един позитивен проект, който получава добри отзвиви в страните, в които се излъчва. И освен това много хубаво променя атмосферата в компаниите”, отбеляза още Явор Попов.

„Първоначално ми беше трудно да приема идеята за предаването. Впоследствие прозрях, че благородно погледнато е добре за всички – повишава мотивацията на хората”, разказа на свой ред Богдан Хаджиянчев, който е управител на Würth България. В епизода на „Шеф под прикритие” тази вечер маскираният шеф ще влезе под прикритие в  компанията си, специализирана в продажбата на монтажна и скрепителна техника. „Тази идея много ми хареса и съответно научих много неща. Беше прекрасно да бъда инкогнито, защото това дава възможност обективно да преценя обстановката”, подчерта Богдан Хаджиянчев. Целия разговор гледайте във видеото от „Здравей, България” по Нова. 

Дали смяната на местата и влизането в нова роля ще помогне на шефа на компанията да види нови възможности за развитие? Не пропускайте четвърти епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.