Специална поредица представя най-доброто от репортерите на Нова

 

Специална поредица представя най-доброто от репортерите на Нова - репортажи за емблематични лица и събития, истории, разказани първо или само по Нова, или истории, белязали световните новини, през погледа на нашите репортери. Истории, които ще запомним. 

 

Георги Георгиев разказа историята на един юмрук по време на избори, история за една изборна нощ с неочакван край. 

 

Вече над 12 години Георги Георгиев се развива в сферата на журналистиката. Преди да се присъедини към екипа на Нова работи в редакцията на в. "Труд", а първите важни уроци за телевизионното репортерство научава в телевизия "Европа". Той е човекът в Новините на Нова, който отразява всички теми, свързани с проблемите на пътната безопасност. През декември 2014 г. печели първо място в категория „Медии” на годишните награди за пътна безопасност заради репортажите си, отразяващи проблемите на пътя в рамките на кампанията на Нова „Спри животът е с предимство”.

 

Признава, че динамиката на професията е това, което отлично се вписва в темперамента му и начина на живот и заради което продължава да вярва, че именно журналистиката е неговото призвание. 

 

Припомнете си и какво се случи пред НАТФИЗ в изборната нощ: