Геро става дива тийнейджърка, а Преслава се впуска в рок вихър с Аксел Роуз

Най-колоритният тандем в българския ефир е в трескава подготовка за предстоящото си преобразяване в „Като две капки вода“. След като Маги Халваджиян провокира водещите с предложението да направят дует, Зуека и Рачков ще трябва да изберат между емблематични български и световни двойки. Дони и Нети, Елица и Стунджи или Никол Кидман и Роби Уилямс ще бъдат новото амплоа на водещите, които ще изненадат жури и фенове с решението си в понеделник вечер от 20:00ч. по Нова.  

 

Преслава ще се преобрази в не кой да е, а в емблематичния вокал на Guns’n Roses Аксел Роуз. Основно място в задачата на чаровната певица ще заемат характерните движения на рок легендата, които го превръщат в експлозия на сцената. Най-любопитен за предстоящия образ ще бъде фенът на „тежката“ музика – Фънки, който ще оцени дали Преслава е заменила успешно поп-фолк музиката за адреналина на рока.

 

Изненадите за журито няма да спрат до тук. Дони ще се срещне със своите проекции в лицето на Жоро Низамов и Светльо Спасов, които ще пресъздадат в двойна доза вокала с неповторимо чувство за хумор.  

 

Повелителят на комедията Геро ще се превърне в дива тийнейджърка с Дивна, а Калин ще инвестира усилия в пианото и гласа на Рей Чарлс.

 

Поли Генова ще бъде безгрижната и усмихната Прея, благодарение на ценните съвети от нейната колежка и приятелка. Самата Прея ще създаде латино екшън, преобразявайки се в любимецът на дамите - Антонио Бандерас.

 

Джулия Бочева ще пренесе на сцената нестихващата енергия на Роби Уилямс, а Орлин Павлов ще покаже как се справя с латино танците на Рики Мартин.

 

Как ще се справят звездите в шоуто с новите задачи? Кой дует ще изберат водещите? Всичко това ще разберем в понеделник вечер от 20:00ч. по Нова.

 

Феновете могат видят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода”.