Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария отново спази традицията да проведе поредната среща със спечелили от моментните и лото игри. 18 щастливци получиха чекове за страхотни печалби от водещите Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха на. В предаването на 21 май бяха раздадени парични и предметни печалби на стойност 870 600 лева.

Най -големият щастливец тази събота - Румен Иванов от град София, се прибра у дома с чек за 500 000 лева, които спечели от билет „Златните пирамиди 3“. На сумата от 50 000 лева пък ще се радват Денислав Илиев от град Хасково от билет „Лото +“, Цветан Стоянов от град Перник и Назмие Мехмедали от град Кърджали от билет „Златните пирамиди 3“. Билет „Лото +“ донесе 20 000 лева на Иван Пондев от град Пловдив, 10 000 лева на Юсеин Исуф от град Айтос и 5 000 лева на Вергил Стефанов от град Вършец.

По 10 000 лева спечелиха Мая Христова от град Перник от билет „Златната 7“ и Дияна Георгиева от град Търговище от билет „Бинго Лото“. Билет „Златните пирамиди 3“ направи по-богати с по 5 000 лева Деян Стоянов от град Варна и Николай Николов от град Дългопол, а „Златните пирамиди 2“ позлатиха със същата сума и Ирина Чешмеджиева от село Лясково.

Билет „Лото Зодиак“ зарадва с по 5 000 лева Йоана Цанова от град Етрополе и Пенка Божурикова от село Хърлец, а Лото играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ направи по-богати със същата сума Венцислав Ананиев от град Перник и Никола Попов от село Кладенци. С 5 000 лева може да се похвали Евтимия Димова от град Варна, спечелени от билет „Перфектният подарък“, както и  Даниела Стойчева от град Петрич, но от билет „Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са новите късметлии в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова