Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Румен Станимиров от град Земен е поредният щастливец, спечелил на нов френски автомобил от играта „На крачка от късмета“ в предаването Национална лотария. Неговите съперници Надя Йорданова от град Лом и Валентин Христев от село Хаджиево също не си  тръгнаха с празни ръце, а получиха по 1 000 лева, билет „ПОД ПРИКРИТИЕ“ и 100 лева бонус за онлайн игрите на Национална лотария. Румен Станимиров има автосервиз и през целия си живот се е занимавал с коли, но винаги е карал стара кола. Най-щедрото предаване сбъдва мечтата му да кара нов автомобил.

Играта „Сейфове” на Национална лотария донесе 8 000 лева на Марина Жекова от град Долни Чифлик, а другата участница - Вяра Стайкова от град София, си тръгна с половината от натрупаната сума от 21 000 лева, след като отвори „Х”. „Адреналинът в играта е неописуем“, сподели Марина след играта си. С парите тя ще отиде на меден месец, тъй като наскоро се е омъжила.

Златинка Димова от Пловдив пък предизвика късмета и спечели страхотните 40 000 лева и чисто нов автомобил като „БОНУС ПЕЧАЛБА” от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ на Национална лотария. „Чувството да играеш в играта е невероятно, чувстваш се важен и щастлив, когато спечелиш“, сподели късметлийката след играта си.  С печалбата Златинка ще зарадва близките си и ще сбъдне мечтите им. Златинка Димова работи като продавач-консултант. Омъжена е и има две деца.

Не пропускайте да видите кой ще са новите късметлии в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.