Вижте кадрите, които ни изпрати наш зрител

Нашият зрител Филип Трифонов сигнализира, че мотористи рушат пътеките в Централен Балкан.

Антон пък ни писа, че само ден след като той изпрати сигнал до Нова телевизия за светофар, който не се вижда заради неправилно поставен пътен знак, от общината са взели мерки и знакът вече е преместен на място, където не пречи на шофьорите.

По темата

 

И още няколко сигнала от София. Вижте как изглежда указателна табела в района на гара Подуене. и защо куче пътува без намордник в градския транспорт.  А тук вижте кадри от недовършен ремонт на столична улица. 

Гроздан Стойков ни изпрати кадри, на които се вижда изгорял автомобил на АМ "Тракия". Получихме и снимка на двойно изпреварване на камиони в района на Русе. Вижте я ТУК. 

Румен Хаджиев ни сигнализира, че по пътя Пловдив-Асеновград колите се движат толкова бавно, че на моменти отсечката изглежда повече като паркинг, отколкото като междуградски път. От Кирил Кирлов получихме видео, на което се виждат многобройните дупки, осеяни по пътя от село Горно Камарци към Благоевград. Вижте ТУК лесно ли е да се минава по тази отсечка. 

Получихме и не малко кадри на неправилно паркирани автомобили. Вижте ТУК снимки от Варна, а ТУК снимка от Пловдив.

От Стара Загора пък получихме снимки, показващи състоянието на част от булевард "Цар Симеон Велики" в града. Тротоари няма и майките с детски колички са принудени да се движат по улицата. 

И отново имаме сигнал, свързан с водата, която стига до домовете ни. Наш зрител се оплака от проблем с канализацията в Костинброд. 

Изпращайте ни и вие снимки и видео ТУК!

Редактор: