Гледайте контролата на „червените” днес от 18.00 ч. на живо по Diema Sport 2 и онлайн платформата Gong Play

Отборът на ЦСКА ще се изправи срещу Динамо Киев в изключително любопитен сблъсък  днес от 18.00 ч. в Австия. Мачът е част от подготвителния лагер на „червените“ и ще бъде излъчен на живо по Diema Sport 2 и онлайн платформата Gong Play.

Украинците спечелиха последните две титли на страната си и играха осминафинал в Шампионска лига през пролетта. Любопитното е, че участие в срещата най-вероятно ще вземе бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораес. Бразилецът се представяше на ниво за „червените“ през сезон 2011/12, когато реализира 16 попадения в 24 срещи от А група.

Това е третата проверка на тима, воден от Христо Янев, на австрийска земя. Преди това съставът победи Легия с 1:0, но загуби от ФК Краснодар с 2:5. Преди да замине за подготвителния лагер „червените“ изиграха една контролна среща и у нас, в която претърпяха поражение с 0:1 от Спартак Плевен.

Как ще се представи ЦСКА срещу Динамо Киев, ще видите днес от 18.00 ч. на живо по Diema Sport 2 и онлайн платформата Gong Play.

От щаба на Христо Янев са планирали още два приятелски двубоя, които са не по-малко вълнуващи – на 14 юли ЦСКА среща Интер, а на 23 юли - Удинезе. Контролите ще бъдат излъчени в спортните канали от пакета Diema Extra и онлайн платформата Gong Play.